Продаж реанімобілів в Україні – стоп Коронавірус

Пандемія вірусу Covid-19 виявила неготовність до масштабної боротьби з подібним захворюванням. А саме, недостатність технічного оснащення медичних установ. Ключовим засобом порятунку хворога став апарат штучної вентиляції легенів (скорочено ШВЛ).

Де купити реанімобіль з апаратом ШВЛ?

Згідно ДСТУ 7032 кожен автомобіль швидкої медичної допомоги класу С (він же реанімобіль) має бути оснащений апаратом штучної вентиляції легенів.  Встановлений на реанімобілі апарат ШВЛ можна використовувати як для дорослих, так і для дітей, живити від зовнішнього джерела 220 вольт, а під час транспортування хворого – від незалежного джерела живлення. Акумулятори забезпечують автономну роботу апаратів впродовж 6 годин. На жаль, вартість нового імпортного реанимобиля досить велика. Багато в чому через ціну самого транспортного засобу та складнощів з ввезенням в країну. Вирішенням цієї проблеми є машини українського виробництва. В Україні досить виробників спеціальних автомобілів, здатних забезпечити внутрішні потреби країни в якісних реанімобілях. Прикладом є медичні автомобілі заводу – Цітіус С

ivecoРеанимобиль - завод Citiusреанимиобиль - автозавод Citius

Детальніше про наші реанімобілі

Виробництво такого автомобіля займає близько 20 днів. За основу береться якісне і надійне шасі європейських виробників. Наприклад, Рено, Мерседес або Фольксваген. Салон, стекла, сидіння, меблі, системи енергопостачання і опалювання салону виготовляються та монтуються на заводі в Україні. Медапаратура може надаватися замовником або закуповується і встановлюється на підприємстві. Також можливе переобладнання в реанимобиль вже наявного автомобіля швидкої допомоги.

На жаль, епідемії подібні пандемії коронавіруса неможливо передбачити, але до них можливо підготуватися! Медики без дієвих ліків і сучасної реанімаційної апаратури мало що можуть. Саме тому так важливо заздалегідь оснастити медустанову сучасними засобами реанімації.

  ГОЛОВНА | РЕАНІМОБІЛІ | КОНТАКТИ